Alcoholtesters voor uw personeel te controleren op alcohol gebruik.

Alcohol Security biedt u altijd de beste en nieuwste geavanceerde

alcoholtesters aan voor de verkoop en verhuur, voor zowel

professioneel -als particulier gebruik.

Tevens is Alcohol Security één van de grootste distributeurs, importeur en verhuurder op het gebied van professionele alcoholtesters en drugstesters in de Benelux en daarbuiten voor o.a. drugs -en alcoholcontroles bij bedrijven, gezondheidsinstellingen, evenementen, schoolfeesten, bedrijfsfeesten, uitgaansgelegenheden, politie, verslavingszorg, reclassering, gemeente-instellingen, uitzendorganisaties, ziekenhuizen en gevangenissen.

Het succes van onze organisatie is dat wij wereldwijd zeer nauw samenwerken en maandelijks overleg hebben met onze producenten en importeurs om onze producten en serviceverlening te blijven optimaliseren en u de beste professionele alcoholtesters en drugstesters te kunnen blijven aanbieden. Ook blijft onze inkoopafdeling de markt nauwlettend volgen, om de markt zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen. Verder is onze organisatie transparant zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

BINNENKORT ZULLEN WIJ ONS ASSORTIMENT VERDER UITBREIDEN MET NOG MEER ALCOHOL- DRUGSTESTERS.

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice

***** LET OP: Laat U niet misleiden door slechte drugstesters, wij leveren alleen hoog kwalitatieve goed gekeurde producten.