Workshop & Master Class Complete Vocal Technique (CVT) Zaterdag 6 November 2010 in Den Haag centrum.

Voor elke zangstijl: musical, pop, jazz, klassiek, folk, tango, wereldmuziek, R&B, soul, rock, metal, etc.

Voor beginnende, gevorderde en semiprofessionele (koor)zangers.

Het eerste gedeelte van de dag bestaat uit een introductie. Door middel van een presentatie en groepsoefeningen worden de deelnemers bekend gemaakt met de CVT zangtechniek. Aan bod komen onder andere: ademsteun, twang, de vier stemfuncties, klankkleur, en effecten. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen.

In het tweede gedeelte is er een masterclass. Max. 8 (actieve) deelnemers krijgen individueel les en werken aan zangtechniek issues als: bereik, volume, klankkleur, vibrato, ademsteun, heesheid, etc. De toeschouwers (passieve deelnemers) zijn aanwezig bij deze individuele workshops en worden hierbij betrokken met uitleg en oefeningen. De masterclasses worden begeleid door een professionele pianiste. Zij begeleidt vocalisten in alle stijlen. De actieve deelnemers geven zich van tevoren op.

TIJDEN: De workshop/masterclass in van 11:00-17:00 uur.

Vanaf 10:30 uur kunt u terecht voor een kopje koffie/thee, zodat de workshop om 11:00 uur kan starten.

KOSTEN: Actieve deelnemers €85, passieve deelnemers €65.

€15 KORTING op de workshop-tarief voor studenten Conservatorium en Theateracademie/Toneelschool.

Meld bij je aanmelding de naam van de school/je studierichting, en neem naar de workshop een bewijs van inschrijving mee.

De prijs is inclusief BTW, thee/koffie/fruit/snacks. Lunch is voor eigen rekening.

MEER INFORMATIE / AANMELDEN: e-mail info@completevocalcoach.com

of ga naar www.completevocalcoach.com/CVTworkshop.html

DOCENT: Katja Maria Slotte

Katja is een ervaren zangpedagoog, Master of Music (Sibelius Academy, Helsinki), en laatstejaars CVT-docent in opleiding aan het officiële Complete Vocal Institute in Kopenhagen. Zij is ook lid van de beroepsvereniging voor officiële CVT Docenten in Nederland. Op de websites www.katjamaria.com / www.completevocalcoach.com kunt u meer lezen over Katja en haar projecten.