GRATIS workshop 'afstandsonderwijs vreemde talen'

  • Backuplines

    Batterijen ‘oploaden’?

    GRATIS workshop voor leerkrachten in het vreemde talenonderwijs.

    Workshop ‘afstandsonderwijs vreemde talen’

    Backuplines S.L. biedt taalservice aan in alle mogelijke taalvormen en taalcombinaties.

    Bij Backuplines geloven wij in de toekomst van het afstandsonderwijs met digitaal lesmateriaal. Wij willen deze visie dan ook graag met anderen delen. Daarom bieden wij leerkrachten de mogelijkheid om gratis een workshop ‘afstandsonderwijs vreemde talen’ te volgen.

    Wat houdt het in?

    Het doel van de workshop is om collega’s kennis te laten maken met het afstandsonderwijs. Wij willen graag onze kennis over deze methodologie met collega’s delen!

    De workshop wordt in een theorie- en praktijkgedeelte opgedeeld. Om te beginnen bieden wij u tijdens het theoriegedeelte onze kennis, ervaring en inzichten van het afstandsonderwijs. Hierdoor leert u de mogelijkheden en voordelen van het afstandsonderwijs beter kennen. Achttien jaar Tutoren voor Engelse cursisten van Follow Me, BBC English, Pleased To Meet You, Natural Way en Global English Academy hebben geleid tot een ervaringspakket uniek in de onderwijswereld.

    Het praktijkgedeelte zal daarna ervoor zorgen dat u zelf via telefoonsessies aan den lijve ondervindt wat u met het afstandsonderwijs in een klas zou kunnen doen. Verschillend cursusmateriaal wordt onder de loep genomen en in groepsgesprekken hun pro’s en contra’s geanalyseerd.

    Het theorie- en praktijkgedeelte zullen over twee dagen worden verdeeld waardoor de totale duur van de workshop tien uur bedraagt.

    Hoe kunt u deelnemen?

    U kunt ervoor kiezen om de workshop twee opeenvolgende werkdagen te volgen. Dit houdt in dat u naar Barcelona vliegt, waar wij bij aankomst voor transfer naar ons bedrijf zorgen. U volgt twee dagen de workshop en vliegt daarna terug naar Nederland.

    U kunt er ook voor kiezen om de reis te combineren met een weekendje Barcelona. Met de workshop op vrijdag en maandag.

    Wanneer?

    U kunt aan onze workshop deelnemen tussen 28 juni en 31 augustus 2010. Er dienen minimaal vier leerkrachten per onderwijsinstelling deel te nemen. Reserveringskosten 50 euro p.p.

    Meer informatie?

    Wilt u graag meer over dit workshop arrangement weten? Wilt u dat wij u helpen bij het zoeken van passende accommodatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op…

    Willem Koper

    Backuplines S.L.

    Calle Lope de Vega 62

    08005 Barcelona

    Tel: 34 93 266 40 39

    Skype: backuplines

    www.backuplines.com

    marketing@backuplines.com

    Hasta la vista in Barcelona!

  • Wif

    Waarom wordt dit gratis aangeboden? Is dit een betrouwbaar adres? Waarom organiseer je dit niet in Nederland, als je Nederlandse leraren wilt bereiken?

    De totale workshop duurt tien uur. Dat kun je beter via tien webvideo's gratis publiceren. En discussie daarover kan via een gratis webforum. Dat scheelt hoge kosten voor hotel en vliegtuig.

  • Mark Andrien

    Beste Wif,

    Wij organiseren deze workshop om onze kennis over het afstandsonderwijs met collega's te delen. Dat wij dit gratis doen betekent niet dat wij een filantropische instelling zijn die deze workshop in Nederland kan organiseren. Ook bij ons groeit het geld niet aan de bomen. Daarnaast is al ons materiaal over distance learning hier op het kantoor aanwezig, waardoor het onmogelijk is om de workshop in Nederland te verzorgen. Je moet het ook zo zien: docenten doen kennis over het afstandsonderwijs op en hebben een ontspannend weekendje Barcelona. Werk en vrije tijd worden gekoppeld en een vliegticket is tegenwoordig ook niet meer duur.

    Als je ons nog altijd niet vertrouwd, kun je altijd een kijkje nemen op www.backuplines.com. Hier vindt je al onze gegevens.

    Of bel ons eens via skype, zo kan de eigenaar van ons bedrijf onze visie met jou delen.

    M.v.g.

    Mark Andrien

    Backuplines

  • Wif

    Bedankt voor je reactie. Vliegen is erg slecht voor het milieu en aardolie wordt geleidelijk schaarser. En het onderwijs moet bezuinigen. Daarom lijkt een introductie via video's op internet mij meer geschikt dan via vliegreizen. En informatie kan ook worden gegeven via een webforum, videoconferentie, enz….

    Ik vind het de taak van Nederlandse onderwijsmanagers om zo doelmatig mogelijk om te gaan met overheidsgeld en vliegreisjes horen daar niet bij volgens mij. Er wordt al teveel geld besteed in het onderwijs aan onnodige luxe voor onderwijsmanagers.