GreenDreamCompany organiseert op donderdag 27 mei 2010 een feestelijke bijeenkomst waarbij de Together-4-Better Expeditions aan bod komen.

Deze expedities bieden jou als Nederlandse professionele docent(e) de mogelijkheid om eigen competenties en vaardigheden te versterken en uit te breiden. Je gaat samen met Afrikaanse professionals aan de slag om jouw kennis, praktijkervaringen en ideeën te delen. Wij dagen jou uit om ervoor te zorgen dat zij straks jouw theorie en kennis direct kunnen toepassen in hun dagelijks bestaan.

Kom op donderdag 27 mei 2010 naar de informatiebijeenkomst te Zaltbommel. Tijdens deze avond zullen we u informeren over de programma mogelijkheden en de actuele cases in ontwikkelingslanden. Daarnaast informeren we u ook over de duurzame impact die uw deelname heeft op het individu en de organisatie waar u uw diensten zal aanbieden.

Tijd Om 18:30 verwelkomen wij u met drankjes en broodjes. We starten de bijeenkomst om 19:00 en zullen om 21:00 eindigen

Locatie Kantoor GreenDreamCompany

Boschstraat 51

5301 AB Zaltbommel

Schrijf u vrijblijvend en gratis in (vóór 20 mei 2010) en profiteer van een waardecheque van 250 Euro op een expeditie! LET OP: als docent komt u mogelijk in aanmerking voor de lerarenbeurs (aanmelding bij IB-groep vóór 13 mei 2010).