een leuk initiatief voor de diploma uitreiking

  • alex raven

    Ik ontving gisteren zon leuk initiatief in de mail dat ik 'het graag met anderen wil delen.

    Het betrof een aanbieding voor originele Square Caps, het soort hoofddeksels dat (vn) in het buitenland wordt gebruikt wanneer studenten de bul of het doctoraal behalen.

    Ik heb gemerkt dat het item onder de leerlingen direct zeer positieve reacties opriep. Zij kennen de caps vooral uit highschool films en voor de meesten lijkt wel een soort ultieme droom te zijn om ook ooit eens op zo'n officiele manier af te zwaaien en de pet in de lucht te mogen gooien.

    Het zou een wapen kunnen zijn in de strijd tegen de schoolverlaters. Een grote stimulans om de opleiding af te maken. Ik vind het erg verfrissend.

    De prijs is haast vergelijkbaar met de eeuwige roos of zonnebloem en voor die prijs kunnen ze ook nog worden geleverd met opdruk van het schoollogo !!!

    De link naar de website is http://www.squarecaps.nl.

  • Frederik van Es

    Beste Alex,

    Inderdaad leuk idee! Wij hebben onlangs met onze school (in Driebergen) voor alle examenklassen deze square caps met gowns besteld.

    De gediplomeerden hebben een super dag gehad, hebben zeer leuke foto's en mochten van ons de caps als aandenken houden.

    Het bedrijf waar wij de opdracht hebben laten uitvoeren heet Capsandgowns.nl (zie hun website http://www.capsandgowns.nl).

    Groet,

    Fred

  • edm

    Commerciële reclame is niet toegestaan op dit prikbord.