Congres Leerling Leerkracht Interactie

  • Martine Dalinghaus

    Congres Leerling Leerkracht Interactie

    Vrijdag 15 januari 2010

    Hotel Houten

    meer informatie: www.bsl.nl/interactie

    Tijdens dit congres wordt vanuit verschillende invalshoeken aandacht besteed aan de interactie tussen leerkrachten en leerlingen op de basisschool en de problemen die daarin kunnen ontstaan. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de verschillende vormen van ondersteuning door de leerkracht die kunnen bijdragen aan een betere aanpassing van leerlingen op school.

    Bedoeld voor orthopedagogen, (ontwikkelings- en/of school)psychologen, ambulant en intern begeleiders, overige geinteresseerden (leerkrachten, remedial teachers enz.) werkzaam met kinderen in de basisschoolleeftijd.

  • Bebir

    Een dagje luisteren naar sprekers voor E225,- per deelnemer plus reistijden en reiskosten. Dat vind ik geldverspilling en als scholen daaraan meedoen, worden die kosten ten onrechte betaald uit belastinggeld.

    Het zou veel efficiënter zijn om deze informatie te publiceren via een webvideo die door iedereen gratis kan worden bekeken in combinatie met een webforum waarop professionals met elkaar discussiëren over dit onderwerp. Bovendien zou zo'n digitale vorm ook meer aansluiten bij het onderwerp van deze dag.

    TEDxToronto - Don Tapscott - 9/10/09

    http://www.youtube.com/watch?v=NebH50yjUYE&translated=1

    www.youtube.com/watch?v=NebH50yjUYE&translated=1