Doe mee aan Actie StrooiGoed! ten bate van Doe Een Wens Stichting!

Bent u al bezig met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest om uw leerlingen weer een onvergetelijke ervaring te geven?

Een wensvervulling is ook een onvergetelijke ervaring. Daarom vervult Doe Een Wens Stichting (www.doeeenwens.nl) wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte. Door het vervullen van hun liefste wens krijgen zij weer de kracht om kind te zijn. En daar is geld voor nodig! Uw leerlingen kunnen helpen door mee te doen aan Actie StrooiGoed. Leuk, simpel en bovendien gratis. Een mooie manier om uw leerlingen in deze tijd op een andere manier bezig te laten zijn met wensen, krijgen en geven. Uw leerlingen verkopen zakken pepernoten en de opbrengst hiervan gaat naar Doe Een Wens. De pepernoten worden gesponsord door Wibra dus de volledige opbrengst gaat naar Doe Een Wens.

Let op: bij aanmelding ontvangt u voor de hele klas het kleurige prentenboek ‘Sint op Wenseiland’ cadeau, u betaalt slechts de verzendkosten. Bovendien maakt u ook nog eens kans om met de hele klas naar de bioscoopfilm ‘Het Sinterklaasjournaal; de meezingmoevie’ te gaan. Aarzel dus niet en meld u snel aan via Strooigoed@xplorenet.nl, want op=op.

Ook zijn er lespakketten te bestellen om het thema helemaal compleet te maken.