Leren/studeren is vaak lastig, vooral als hiervoor nog geen goede strucuur is aangeleerd. Op school, in het beroepsonderwijs en soms ook in het werkveld wordt kennis/stof vaak niet toegankelijk beschikbaar gesteld of uitgelegd. Om in het verdere leven minder last van faalangsten te hebben en met goede moed naar toetsen, examens, spreekbeurten of presentaties te kunnen gaan is bijles vaak een goede keuze.

Bijles Friesland is een jong en energiek bedrijf, welke wordt gerund en verzorgd door (afgestudeerde) HLO studenten. Door het feit dat de leraren nog jong zijn en zelf nog niet ver van de lessituatie zijn verwijderd, kan in een persoonlijk afgestemd programma met de klanten worden gewerkt. Voor 15 Euro per vol uur wordt in de omstreek Leeuwarden bijles thuis of, bij voorkeur, op een gekozen locatie verzorgd. Andere lestijden (75 minuten, 90 minuten, 2uur) zijn natuurlijk individueel met een prijsvoorstel te bespreken.

Er wordt bijles in verschillende vakken en niveaus aangeboden:

* Rekenen/Wiskunde

* Nederlands

* Engels

* B iologie

* Scheikunde

* Natuurkunde

* Duits

* Latijn

Ver der kan ook een lespakket aan worden geboden wat meerdere lessen inhoudt die zich vooral op het “leren leren” betrekken. Dit zijn vooral oefeningen voor zelforganisatie, overzichtelijk werken, presentatie training en oefeningen tegen faalangst.

Voor boekingen of vragen zijn wij natuurlijk altijd mobiel of via e-mail te bereiken.

Mvg Bijles Friesland

0641355788