Eind oktober gaat De Slimste School van Noord Holland van start, een televisieprogramma van RTV Noord Holland in samenwerking met de Provincie Noord Holland. Misschien heeft u er al iets over gehoord. Het is een serieuze kennisquiz voor groep 8 met speelse elementen.

Kennis

De quiz bestaat uit verschillende ronden waarin naast traditionele schoolvakken ook onderwerpen als milieu, entertainment en actualiteit voorbij komen. Per aflevering strijden 6 klassen tegen elkaar om een plaats in de finale.

Een klas zal in zijn geheel aanwezig zijn in de studio. Per klas zullen twee kinderen de quiz spelen. Daarnaast zijn er rondes waar de hele klas meespeelt of de twee vaste kandidaten van advies voorziet. Iedereen doet dus mee!

Opnames

Het programma wordt opgenomen in de omgeving Hilversum/Amsterdam. De opnames duren een dagdeel: een ochtend of een middag en vinden plaats in de week na de herfstvakantie: 26 t/m 30 oktober.

Mocht uw school hun voorronde winnen, dan wordt aan het einde van die week

de finale gespeeld met wederom 5 tegenstanders.

De uiteindelijke winnaar mag zich natuurlijk ‘De Slimste School van Noord-Holland’ noemen en wint daarnaast een superprijs waar iedereen van kan meegenieten:

‘Het Schoolfeest van het Jaar!’

Deelname

Als u reageert nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Het spreekt voor zich dat de ouders van de kinderen toestemming moeten geven voor opname.

Inschrijven

Het inschrijfformulier vind u op www.slimsteschool.nl en kunt u voor 5 september mailen naar: slimsteschool@charactermedia.nl of per post verzenden naar:

Character Media

Oude Enghweg 16

1217 JC Hilversum

Informatie

Indien u nog vragen heeft kunt u surfen naar www.slimsteschool.nl , mailen naar slimsteschool@charactermedia.nl of tijdens kantooruren bellen:

035-6286600

We hopen dat uw school meedoet!