Verhuur en verkoop van Alcoholtesters.

  • Alcohol Security

    Algemene informatie over verhuur voor schoolfeesten, evenementen ect.

    U kunt bij ons een geijkte alcoholtesters huren voor het uitgaanspubliek en scholieren te controleren op bijvoorbeeld indrinken. Deze elektronische alcoholtester is voor meerdere malen gebruik, u hoeft alleen het mondstukje te verwisselen en is weer klaar voor de volgende ademalcoholcontrole, zo houd u dronken gasten buiten de deur. Ook kunt U uw gasten controleren als ze uw uitgaansgelegenheid verlaten en ze erop attenderen dat alcohol en verkeer niet samen gaan. Wij hebben hiervoor twee alcoholtesters in de verhuur opgenomen. Ook hebben wij voor u de benodigde artikelen om de controle veilig uit te voeren.

    Voordelen:

    Geen aanschafkosten, eenvoudig in gebruik, handzaam, snel resultaat, betrouwbaar, nauwkeurig, en hygiënische door de wisselbare mondstukjes.

    Huurperiode: U kunt de alcoholtester huren vanaf 1 dag.

    Functionaliteit:

    Sportclubs, kantines, scholen, cafés, bardancings, nachtclubs, restaurants, evenementen, concerten, voetbalwedstrijden ect. Het heeft ook een preventieve werking, het uitgaanspubliek moet zich bedenken, als ze uw bedrijf willen bezoeken dat ze rekening moeten houden met een alcoholcontrole.

    Toepasbaarheid:

    Voorcontrole bij het betreden van uitgaansgelegenheden zoals cafe, discotheek, nachtclub, evenementen, voetbalwedstrijden, restaurant om uw gasten te attenderen dat alcohol gebruik voor het betreden niet gewenst is met betrekking op “indrinken”. Na controle om uw gasten controleren als ze uw uitgaansgelegenheid verlaten en ze erop attenderen dat alcohol en verkeer niet samen gaan.

    Kijk voor meer informatie op onze site: www.alcoholsecurity.nl of bel onze klantenservice +31 (0)617 593813.

    Wij werken in de gehele BeNeLux.

    Wij leveren ook wegwerpalcoholtesters en alcoholtesters met euro munt inworp.

  • Mondriaan College Oss

    graag de prijzen voor de huur van een alcoholtester

  • Alcohol Security

    Geachte heer/mevrouw,

    Wij hebben de gegevens naar de school gestuurd tav de heer Dakker en een cc naar de heer Lackamp.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd en wacht uw reactie met belangstelling af.

    m.vr. gr.

    Alcohol Security

    Marcel Heijnens