Workshops

  • Koen van Oorschot

    Geachte heer/mevrouw,

    E-vent Entertainment is een jong bedrijf. E-vent Entertainment houdt zich bezig met het aanbieden, organiseren en verzorgen van de volgende zaken voor bedrijven, scholen, instellingen en particulieren:

    -workshops

    -shows/artiesten

    -evenementen

    -diensten

    E-vent Entertainment gaat educatief, recreatief, motiverend, inspirerend, innovatief, creatief en vooral doeltreffend te werk. Op de website vindt u een scala aan workshops, shows, demonstraties en evenementen. Deze zijn uitermate geschikt voor schoolactiviteiten, bedrijfsuitjes, als onderdeel van een evenement of presentatie, of voor u als particulier.

    Op dit moment hebben we bijvoorbeeld de rapworkshops. In deze workshops leren de leerlingen/deelnemers een tekst te schrijven op muziek. Het blijft echter niet alleen bij het feit dat ze tijdens de workshop muzikaal en creatief bezig zijn, tegelijkertijd kunnen leerlingen werken aan verschillende competenties, en kan het tevens gebruikt worden als middel om bijvoorbeeld gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken op een interactieve wijze.

    Op www.event-entertainment.nl vindt u een scala aan workshops, shows, evenementen en diensten die misschien wel interessant voor uw school of instelling kunnen zijn.

    Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

    E-vent Entertainment

    KvK: 20128899

    Telefoonnummer: 0614314305

    0621445448

    E-mail adres: contact@event-entertainment.nl

  • Ria

    ok

  • Karel

    Bekijk anders ook: http://streetdancefabriek.nl

    De streetdancefabriek is een bedrijf, dat zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een van de weinige kwalitatieve aanbieders van de “workshops streetdance” als educatieve, recreatieve, inspirerende en vooral creatieve vorm van muziek en dans, die zowel in het onderwijs, maatschappelijk/jongerenwerk, als binnen het bedrijfsleven kan worden toegepast.