TELEAC / NOT - deelnemers gezocht!

  • Jitze Jan

    Beste leraar in het basisonderwijs,

    TELEAC/NOT is momenteel bezig met een onderzoek naar de website ?ff zoeken?. Uw mening, als (potentiële) gebruiker, stellen wij hierbij zeer op prijs. Wij willen u daarom vragen om, tegen vergoeding, deel te nemen aan dit onderzoek.

    De gekozen onderzoeksvorm is een groepsdiscussie, waarbij meerdere leraren met elkaar in gesprek en discussie gaan over de inhoud van de website en het Tv-programma. Deze groepsdiscussies vinden plaats op 3 januari 2007 in De Meern (Utrecht).

    Tijdens een groepsgesprek wordt uw mening gevraagd over de website, het Tv-programma en lesmethodieken in het algemeen. Een dergelijk gesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Het onderzoek wordt in groepen van circa 8 deelnemers en onder begeleiding door 2C Communication Consultancy uitgevoerd.

    Wij willen u van harte uitnodigen om deel te nemen aan het onderzoek.

    Vereisten voor deelname

    Wij zijn voor de groepsgesprekken op zoek naar leraren die lesgeven aan groep 5, 6 of 7 en enige affiniteit met educatieve websites hebben. Ook leraren in het basisonderwijs die geen lesgeven aan deze groepen maar wel bekend zijn met de website en het programma, komen in aanmerking om deel te nemen aan een van de gesprekken.

    Vergoeding

    Voor deelname aan een groepsgesprek ontvangt u een vergoeding van ? 50,- en een reiskostenvergoeding van ? 0,19 per gereisde kilometer, met een maximum van ? 25,- aan reiskosten.

    Collega?s uitnodigen

    Graag verzoeken wij u deze uitnodiging door te sturen aan collega leraren uit groep 5,6,7.

    Gesprekstijden

    Op 3 januari zijn drie tijdstippen mogelijk waarop u kunt deel nemen aan een onderzoek, iedere deelnemer kan een keer meedoen. Wij zoeken deelnemers voor de tijden:

    12.00 - 13.45 uur

    15.00 - 16.45 uur

    19.00 - 20.45 uur

    Het onderzoek wordt voor TELEAC/NOT uitgevoerd door 2C Communication Consultancy. Indien u vragen heeft over dit onderzoek, kunt u rechtstreeks contact opnemen met 2C.

    Routebeschrijving naar 2C

    De gesprekken vinden plaats in het usability lab van 2C. Het lab bevindt zich in De Meern, nabij Utrecht, Rijnzathe 34. Een routebeschrijving kunt u vinden op de website van 2C (www.2c.nl).

    Bellen voor deelname

    Wilt u meewerken aan dit onderzoek dan kunt u zich aanmelden bij 2C Communication Consultancy via telefoonnummer 030 658 5961.

  • lis

    min