Oproep aan alle jonge film- en videomakers!

  • Ronald H

    Grijp je camera en test je vaardigheden in onze videowedstrijd "Start veilig ? Jonge Europese Filmproducent van het Jaar?.

    Maak een korte documentaire, film, tv-spot, nieuwsbericht, muziekclip, animatiefilm - wat je maar wilt en waarmee je denkt de boodschap over veiligheid en gezondheid op het werk over te kunnen brengen - en stuur ons een kopie. Interpreteer de instructies zo ruim mogelijk: probeer dus iets orgineels te bedenken. Wij zijn op zoek naar boeiende beelden en een goed, pakkend verhaal.

    Wij willen dat je de werkplek, mensen op het werk en een aantal mogelijke gevaren en risico's op het werk vastlegt op film. De maximale looptijd is vijf minuten.

    De wedstrijd

    De wedstrijd is open voor scholen en schoolgaande jongeren die op 30 september 2006 nog geen 19 jaar zijn; het is mogelijk alleen deel te nemen of in groepsverband. De films moeten via een leraar of een andere verantwoordelijke van je school worden ingezonden. Inzendingen van individuele jongeren worden niet aanvaard.

    De wedstrijd is een kans om een videofilm te maken met een door jezelf gekozen scenario. Wij zullen prijzen toekennen aan de producenten van de filmbeelden die de aandacht van onze deskundige jury weten te trekken.

    Een onafhankelijke jury van deskundigen op het gebied van communicatie, gezondheid en veiligheid zal alle inzendingen beoordelen. Het is de taak van de jury om bij het bekijken van de films drie criteria in aanmerking te nemen: doelmatigheid van de boodschap, behandeling van het onderwerp en algemene indruk. De producenten van de drie beste films zullen - individueel of in teamverband - worden beloond met de titel “Start veilig ? Jonge Europese Filmproducent van het Jaar” en worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking tijdens de slotmanifestatie van de Europese Week 2006 in Bilbao, Spanje.

    De sluitingsdatum voor de inzendingen is 30 september 2006.

    Hoe kun je de video indienen?

    Stuur ons je film (in digitaal dvd-formaat) toe op het onderstaande adres:

    THE NETHERLANDS

    Mr Jos de Lange

    Arbo Platform Nederland

    PO Box 718

    NL-2130 AS Hoofddorp

    THE NETHERLANDS

    Tel: +31-23-5549483

    E-mail: europeseweek@arbo.nl

    Web: www.arbo.nl/euweek/2006

    BELGIUM

    AD HUA

    Ernest Blerotstraat 1

    B-1070 Brussels

    BELGIUM

    Tel: 32 2 233 45 75

    Fax: 32 2 233 42 31

    E-mail: focalpoint@meta.fgov.be

    Web: be.osha.eu.int/ew2006/

    Het werk moet origineel zijn . Vergeet alsjeblieft niet het wedstrijdformulier in te vullen en mee te sturen - met je naam, adres, leeftijd en geboortedatum, wat achtergrondinformatie over de film en een kopie van de film.

    Inzendingen moeten gedaan worden als digitaal bestand op een dvd-schijf.

    Meer info http://ew2006.osha.europa.eu/competition/video/

  • ik

    ook

  • rie

    test