Praktijk de HandReiking bestaat 1 jaar!!

Om dat te vieren geeft de HandReiking tot en met 30 april korting op de cursus Reiki 1 en 2.

Wat is Reiki?

In deze haastige tijd nemen we te weinig tijd om weer even op adem te komen en energie bij te tanken.

Als de emotionele balans van een lichaam hierdoor ernstig verstoord wordt, kan probleemgedrag ontstaan.

Dit is niet alleen bij volwassen mensen, maar ook bij kinderen en dieren.

Zelfs bomen en planten kunnen last hiervan hebben.

In feite raakt de energiestroom van het lichaam uitgeput en uit balans.

Zowel een mens als dier kan last hebben van de volgende klachten:

Lichamelijke klachten

-Hoofdpijn, buikpijn, kniepijn

- RSI, migraine, rugklachten, enz.

- Reuma, eczeem, allergieën

- Stress gerelateerde klachten

- Pijn door verwonding, botbreuk

- Griep verkoudheid, enz.

- Bijwerking medicijnen, narcose

Geestelijke klachten

- Verlegenheid, minderwaardigheidsgevoelens

- Druk gedrag, ongeconcentreerdheid

- Teruggetrokken gedrag, faalangst

- Ongelukkig voelen, moeite hebben te leven in deze wereld

- Vastzitten in, of meegesleept worden door emoties

- Lusteloosheid, vermoeidheid, gespannen zijn

- Woede, onverdraagzaamheid, irritaties

- Angst voor bekende of onbekende dingen

- Stress, overspannen zijn

Een Reiki behandeling kan je helpen de energiestroom in het lichaam weer in balans te brengen. Hierdoor kunnen deze klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Een Reiki behandeling

Reiki betekent letterlijk: “universele levensenergie”

Met een Reiki behandeling vul ik door handoplegging de universele energiestroom in je lichaam weer aan, en breng daardoor jouw eigen lichaamsenergie en chakra's weer op peil en in balans. Je kunt een Reiki behandeling ook gewoon krijgen om lekker te ontspannen. Je zult jezelf lichamelijk en mentaal weer energiek gaan voelen.

Met Reiki kunnen pijntjes en kwaaltjes spontaan, of na verloop van tijd verdwijnen. Reiki helpt ook de genezing na een operatie, botbreuk, kneuzing of verwonding te versnellen, en verminderd de bijwerkingen van narcose en medicijnen waardoor lichaam en geest zich beter herstellen. De universele energie die ik via mijn handen mag doorgeven, vind zelf de plaatsen in het lichaam waar aanvulling het meeste nodig zal zijn. Je kunt nooit een overdosis krijgen.

Ook huisdieren kunnen Reiki behandelingen ontvangen. Jouw huisdier, groot of klein, kan tijdelijk behoefte hebben aan een stukje ondersteuning door middel van Reiki. Bijvoorbeeld bij angst of agressie of verandering van situatie. Uit ervaring weet ik dat huisdieren heel goed op Reiki reageren. Deze Reiki behandelingen kunnen aan huis, in de eigen omgeving van het dier, worden gegeven.

De duur van een volledige Reiki behandeling bedraagt ongeveer 1 uur, een stoelbehandeling een half uur.

Tijdens een Reiki behandeling lig je op een behandeltafel, of zit je op een stoel, met je kleding aan.

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan de behandeling in stilte gegeven worden of met rustgevende muziek. Het is ook mogelijk een Reiki behandeling op afstand te krijgen. Bijvoorbeeld ook bij een examen of sollicitatiegesprek.

Een cursus Reiki 1e graad

Door een afstemming in Reiki 1, ook wel inwijding of initiatie genoemd, wordt je opengesteld om de Reiki-energie te ontvangen en door te geven. Met deze graad kan je alleen met je handen behandelen. De eerste graad is vooral bedoeld om jezelf te helen. Zie het als een cadeautje aan jezelf. Je mag jezelf zuiveren, je hoeft nu eens niet aan de anderen denken. Vooral in het begin is dit heel belangrijk, later kan je ook anderen gaan behandelen. Maar alleen wanneer jij het wenst. Dan kan je de liefdevolle energie doorgeven aan andere mensen, dieren, planten en zelfs dingen.

Bij Reiki I helpt de afstemming zelfs bij lichamelijke ziekten bij degene die de afstemming ontvangt. De lichamelijke gezondheid van de afgestemde verandert vaak ten goede in de maanden na de initiatie, of klachten verdwijnen helemaal.

Een cursus Reiki 2e graad

Is het je wens om op afstand te gaan behandelen dan kan je jezelf laten afstemmen in de tweede graad Reiki. Tussen de eerste en tweede graad zit minimum een maand waarin je jezelf liefdevol behandelt.

Je leert genezen op het niveau van:

- het fysieke lichaam

- het emotionele lichaam

- het mentale lichaam

Onze intuïtie en onze geneeskracht nemen toe. Je leert drie symbolen van Reiki met de bijbehorende mantra's. Door de tweede graad wordt het vermogen om te genezen enorm versterkt en kun je met behulp van de symbolen op afstand genezen, dus zonder gebonden te zijn aan ruimte en tijd.

Er zijn veel zaken waar je naar kan sturen. Je kunt bvb. sturen naar je eigen spirituele ontwikkeling, naar je verleden, naar de toekomst, naar een examen, naar gebeurtenissen op wereldniveau, naar de aarde, naar anderen enz…Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan er Reiki naar sturen. Met de symbolen kan je ook nog eens een mentale behandeling geven. Een behandeling op afstand duurt 4X korter dan met de eerste graad, met hetzelfde resultaat.

Bel voor meer info of om een afspraak te maken 0640534397 of kijk op www.dehandreiking.com