Op woensdag 20 april willen we de politiek duidelijk maken dat ieder kind recht heeft op passend onderwijs.

Onderwijs dat aansluit bij de natuurlijke ontwikkeling van een kind. Dat is zelfs een recht van iedere kind.

Helaas is de dagelijkse praktijk voor veel kinderen anders. Met veel thuiszitters en voortijdig schoolverlaters als gevolg.

Samen met diverse ouderorganisaties willen we de verantwoordelijke politici en beleidsmakers duidelijk maken dat dit hoognodig moet veranderen.

Dat kunnen wij echter niet alleen!! Een tiental mensen maakt geen indruk.Wat wel indruk maakt is een grote opkomst, ouders en kinderen, opa's en oma's…. iedereen die vindt dat kinderen het recht hebben om zich volledig te ontplooien vragen we om op de dag van het leerrecht naar Den Haag te komen.

Alleen samen kunnen we iets bereiken.

We zijn nu (nog) druk bezig om de dag verdere invulling te geven. We hebben een locatie waar diverse sprekers hun visie op onderwijs zullen verkondigen. Het ligt in de bedoeling om daarna van 16.00 uur tot 17.00 uur er diverse buitenactiviteiten zullen zijn voor kinderen en volwassenen.

Op dit moment kunnen we hier helaas nog niet meer over vertellen, de komende weken zullen wij u vooral via de website informeren over de nieuwste ontwikkelingen u kunt zich ook via de website aanmelden: www.dagvanhetleerrecht.tk

Wilt u ons steunen? Graag!!

Dat kan via bankrekening :

61.56.44.910

tnv. Dag van het leerecht